Nyt on hippalaukku viimein  valmis!
Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen. Edellisestä virkkauksestahan on aikaa vähintään 15 vuotta, jolloin pyhästi päätin, etten enää virkkuukoukkuun koske. Aika parantaa haavat.. Mutta sen lupaan, että enää en verhoja rupea virkkaamaan. Tämmöiset pienet hippalaukut ovat ihan eri asia. ;)
Vaikeatahan tuo alkuun oli, mutta oli kohtuullisen hyvät ohjeet, ja ne kohdat mitä en ymmärtänyt, tein omalla tavallani, lisäksi lanka ja koko ja melkein kaikki muukin on ihan eriä kuin mallissa. Alkuperäinen ohje kuitenkin löytyy kirjasta nimeltä Stitch 'n bitch, Koukussa.
Laukku on menossa rakkaalle ystävälle joululahjaksi, joten sinne sisälle pitää vielä keksiä jotakin. Mutta onneksi on vielä aikaa.

943899.jpg

Mitäs muuta käsityörintamalle? Seuraavaksi on jonossa villasukkien neulomista. Ainakin 2 tai 3 paria olisi tarkoitus saada aikaan vanhoista lankavarastoista. Sitten ehkä voin antaa itselleni luvan mennä lankakauppaan ostamaan jotakin uutta...
Kaulaliinoja ei tehdä lisää (ellei sitten lahjaksi), niin mukavaa kuin se olisikin. Punainen kilometrihuivi sai kaverikseen samanlaisen hiukan lyhemmän mustan. Nyt voi valita värin asuun ja mielialaan sopivaksi.

943904.jpg