Onpa aika vierätänytkin vauhdilla, enkä ole tänne ehtinyt elämää kirjata. Toisaalta ei mitään erityistä ole ehtinyt tapahtuakaan.
Sukkia on valmistunut, yritän niitä kuvailla ja pistää tänne kun joskus muistan ladata kameran akut. Nyt on vireillä hartialiina villiltä -70 luvulta peräisin olevasta Villit virkkausmallit -kirjasta. Välillä meinaa usko loppua työn kanssa, kun olen taas joutunut soveltamaan aika tavalla. En todellakaan tiedä, miltä tuo valmiina näyttää, tai tuleeko ylipäätänsä valmista.
Töissä sählinki jatkuu ja remontti edistyy. Uusista työnkuvista keskustellaan isompien ja pienempien johtajien kanssa. Välillä tuntuu, ettei talossa muita olekaan kuin johtajia ja minä. Kuinka monta johtajaa yksi firma ja yksi yritys tarvitsee? Näköjään ainakin 3.

Tänään kävelimme pojan ja isän kanssa hautausmaalla. Vuosiin en ole siellä käynyt, vaikka läheltä kuljen useinkin. Oli todella kaunista. Kynttilöitä paljon paljon paljon. Ihmiset todella muistavat omaisiaan pyhäinpäivänä. Oikeasti yllätyin sitä kynttilöiden määrää. Onkohan jouluisinkaan niin paljon.