Viime päivinä olen ollut omituisen puuhakas. Siis myös ihan kotioloissa. Ihan muutaman päivän sisällä siivosin koko huushollin, leivoin (mm. tiikerikakun, jota en ole tehnyt muistaakseni ikinä, enkä tavallisesti leivokaan kuin synttäriksi ja jouluksi), kokkasin jopa pakkaseen saakka, riivin pihalta viimeisetkin kuolleet kasvinvarret ja laitoin muutenkin takusen lumen odotus kuntoon. Ja ehdinpä vähän kylästelläkin.
Kertakaikkisen omituista. Mutta toivottavasti tämä jatkuu. On mukavaa saada asioita aikaiseksi, ettei aika kulu pelkästään sohvalla tiskivuorta kasvatellen.

Toinen positiivinen asia on, että palkkani on viimein työehtosopimuksen mukainen. Vaikken hoitsu olekaan ;) Pienihän se on edelleen, mutta edes "normaali", sekin on jo jotakin. Ehkä saan siihen vielä jotakin lisää, kun työt vuoden vaihteessa lisääntyvät myymälän myötä. No, se on ehkä turha toivo. Sopimusta uusittaessa keväällä voisi kyllä tarkistaa taas... no eipä mennä asioiden edelle. Enhän minä ahne ole. Kai. Ja kuka tietää uusitaanko sopimusta.

Nyt tässä ei ole tiedossa muuta erikoista, kuin reilun viikon päässä odottava Helsingin reissu. Taas. Mutta Eppu Normaali on hyvä syy matkustaa pääkaupunkiin. Taas.

Ai niin. Yksi syy puuhapuuskaan saattaa olla se, että ulkoistimme sohvalla makoilun:
1074881.jpg