Piha on haravoitu. Oma pikku pläntti ja vähän kaupunginkin tonttia. Hernepenkki ja kepit on purettu. Kuiva mansikan raakku hävitetty. Eli pihan syyshommat on suunnilleen hoidossa. Pioni pitää leikata ja kalusteet viedä varastoon vielä joskus.
Äiti muoria kävin auttelemassa verhohommissa ja laskuautomaatin kanssa ja sen jälkeen saunaan. Saunan päälle iltapalaa ja vielä yksi Guinness löytyi jääkaapista. Enää ei jaksa mitään muuta, kuin hiukan näitä sormenpäitä heilutella. Hädin tuskin.

Kuvakin tähän piti tulla, mutta kameran ja tietokoneen välinen piuha on yllättäin kateissa, joten kuvaa korjatusta sadosta ei nyt ainakaan vielä tule. Miksi muuten meidän huushollissa aina juuri ne kapineet mille olisi juuri käyttöä, ovat kateissa. Ei kai se pesukonekaan kaikkea syö? Ainakaan tietokone piuhoja.

Ja miksi telkkarista tulee viikonloppuisin vain paskaa ohjelmaa? Silloin kun sitä jopa jaksaisi hiukan katsoakin. Tänään alkoi sentään Tupla tai kuitti. Ihana tietokilpailu pitkästä aikaa, jossa ei ole niitä ärsyttäviä vitkutteluja vastauksen ja sen oikeellisuuden paljastamisen välillä. Taas yksi todiste vanhanaikaisuudestani. Vaikka eipä se mitään todisteluja enää kaipaa.

Jaksaisikohan huomenna vähän siivota?

Blogi ainakin on totuuden mukainen. Yhtä tylsä, kuin minä ja elämäni.
Palkankorotus ei muuten edennyt edelleenkään yhtään. Pomo kyllä totesi että "se on väärin". Organisation muutos on nyt selvä, joten toivottavasti tuokin asia järjestyy. Yrityksen omistajien lisääntyminen hankaloittaa ikävästi asioita. Pitää pitää palaveri jos toinenkin asioiden tiimoilta. Enää ei voi sopia asioista kahden muiden hommien lomassa.
Mielenkiintoista kuitenkin nähdä mitä tuosta muutokset tuovat tullessaan. Ainahan sitä voi ottaa vaikka loparit.